perjantai 1. joulukuuta 2017

Joulukalenteri - nyt saa avata!



Väläyttelin jo aiemmin hieman ennakkotunnelmia siitä, miltä tämän vuoden tavarajoulukalenteri tulee näyttämään. Ihana kettukalenteri koottiin seinälle eilen. Kuusen muotoon seinälle kiinnitetty kalenteri herätti kiinnostusta koko eilisen ja neiti odotti malttamattomasti tätä aamua, että sai avata ensimmäisen pussukan (josta muuten paljastui ponskareita). Sen verran taisi vielä olla joulukalenterin idea muistissa vuoden takaa, että neiti itse totesi "Ja huomisaamuna saa sitten avata toisen!"

Tänä vuonna joulukalenterin avaamiseen tuleekin tuplailoa, koska ensimmäistä kertaa pikkuneidillä on myös suklaakalenteri! Mies halusi sellaisen Meealle vielä tavarakalenterin oheen ostaa, joten kettupussukoiden lisäksi meillä availlaan aamuisin myös Ryhmä Hau -kalenteria - molemmat kalenterit koristavat keittiötämme joulukuun ajan.



p.s. Niin ja jottei joulukalentereita olisi vaan liian vähän, oli mies ostanut myös meille yhteiseksi Mars-joulukalenterin. En edes muista, milloin viimeksi itselläni olisi joulukalenteri ollut - ei varmaan koskaan aikuisiällä! Namnam! :)

Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!