tiistai 4. heinäkuuta 2017

Ihana postilaatikko leikkimökkiin

Leikkimökin sisustusjutuista yksi ehdoton hankinta oli postilaatikko. Meea ei sellaista vielä osannut toivoa, mutta itse ihastuin postilaatikko-ideaan selatessani (Pinterestissä - missäs muuallakaan) kuvia leikkimökeistä.

Pieniä suloisia (ja vaaleanpunaisia) postilaatikoita myydään aika harvassa paikassa, tai sitten en vaan osannut niitä netistä etsiä. Eräs ystävä vinkkasi Bruka Designin postilaatikosta ja ihastuin! Tämä oli juuri sellainen, mitä olin etsinytkin!

Googlettelun tuloksena selvisi, että kyseisiin tuotteisiin on jälleenmyyntioikeus ainoastaan kivijalkakaupoilla; verkkokaupoista näitä postilaatikoita ei löydy. Löytyi kuitenkin onneksi muutama kotimainen sisustusliike, jotka pyynnöstä postittavat tuotteita muuallekin Suomeen.

Laitoin sähköpostia kolmeen paikkaan; yhdestä postilaatikot olivat loppuneet ja toisesta vastausta ei ole vieläkään kuulunut. Mutta onneksi tämä kolmas, pieni naantalilainen liike, pelasti päiväni ja ennakkomaksua vastaan postittivat laatikon meille kotiin.

Postilaatikko saapui perjantaina, mutta ei ole vielä päässyt seinälle asti, koska ulkomaalaus valmistui (terassin lattiaa lukuunottamatta) vasta tänään.

Mukana leikeissä postilaatikko silti pääsi jo viikonlopun aikaan olemaan. Olisittepa nähneet pikkuneidin ilmeen, kun hänelle selvisi miten ihastuttavan postilaatikon hän onkaan saanut! Hymy ulottui valehtelematta korvasta korvaan. :)

Nähtäväksi jää, millaista postia neitokainen tähän laatikkoonsa tuleekaan saamaan tämän kesän kuluessa!Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!