perjantai 4. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 2015: Luukku 4

Duplo-varasto täydentyi tänään, kun joulukalenterissa odotti kasa peruspalikoita. Näitä löytyy jo jonkin verran, mutta lisää tarvitaan aina rakentamiseen!



Se ykkösluukussa ollut Duplo-veturi on muuten ollut leikeissä hyvin mukana. Etsittiin Meean Duplo-laatikosta tyttö ja poika siihen kuskiksi, ja niitä on sitten ajelutettu veturin kyydissä. Ihan ei vielä rakennustaidot riitä veturin kasaamiseen, jos siitä lähtee osa irti - mutta harjoitus tekee mestarin. :)

Niin ja tämä joulukalenterin avaaminen on kyllä niiiiiin mieluisaa puuhaa. Ensimmäisenä käydään aina avaamassa kuvakalenteri ja hihkutaan sieltä löytyvälle kuvalle - tai sille kalenterin isolle kuvalle. Sitten suunnataan tavarakalenterin luo ja Meea tietää aina minne pitää lähteä kuvakalenterin luota (ja osaa siis sinnekin mennä heti, jos sanotaan, että mennään avaamaan kalenterit). Tavarakalenterin luona neiti ottaa tanssiaskeleita odottaessaan, että hänet nostetaan syliin ja hymyilee sylissä jännittyneenä, kun pussukasta kaivetaan päivän yllätystä. :)

Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!