torstai 20. elokuuta 2015

Kesän käytetyimmät kuteet

Kesän alussa esittelin blogissa ihanimpia kesävaatteita. Nyt kesän vaihtuessa pikkuhiljaa syksyksi - ainakin kalenterin puolesta - ajattelin myös näin jälkikäteen esitellä, että mitkä ne mahtoivatkaan olla meidän kesän käytetyimpiä vaatteita. Osa on jopa samoja kuin tuossa aiemmassa postauksessa oli esillä. :)




Tämä Popin hattu (joka näkyy erittäin monessa muussakin tämän postauksen vaatekuvassa!) oli ehdottomasti meidän kesän käytetyin asuste. Se ostettiin vasta juhannuksen jälkeen, mutta eipä niitä kovin kesäisiä ilmoja ennen sitä ollutkaan.

Tässä hatussa yhdistyi sekä käyttömukavuus että ulkonäkö. Hattu siis pysyi päässä huomattavasti paljon paremmin kuin mikään muu kesähattu (ja kyllä, niitä on kokeiltu monia!). Lisäksi hattu on ainakin minusta tosi viehättävä ulkonäöltään; lisäksi väritys sopii aika pitkälti kaikkiin neidin vaatteisiin, kun siitä löytyy valkoista, keltaista ja pinkkiä. Ja on sitä kyllä käytetty myös vaikkapa sinisävyisen mekon kanssa, eikä näyttänyt mitenkään hassulta.

---



H&M:n farkkuhaalarit olivat niin syötävän söpöt, että olihan ne pakko kesäksi ostaa. Pohdin vaaleanpunaisten ja farkunsinisten välillä, mutta onneksi valitsin nämä siniset. Pinkkisävyiseen paitaan yhdistettynä oli kyllä aivan ihana yhdistelmä.

Useimmiten meillä itse asiassa näiden kanssa on ollut päällä "isojen kasasta" keväällä löytynyt lahjaksi saatu Minni-body, joka oli vasta nyt sopivan kokoinen. Muutenhan ei bodeja oikeastaan enää käytetä, mutta tämän farkkuhaalarin kanssa body oli sopiva seuralainen.

---



Kesämekoista käytettiin eniten kahta mekkoa. Niistä ensimmäisen esittelin jo tuossa aiemmassa kesävaate-postauksessakin; pirteän keltainen mekkobody oli äitini kirppislöytö. Sen verran ehti neiti kesän aikana venyä mittaa, että tämä 92-koon (!!!) mekko alkoi elokuussa olla jo aika minimallinen. Mutta aika paljon tätä tuli kyllä kesällä käytettyä.

---



Varmaan vielä käytetympi mekko oli tämä anopin eteläntuliainen. Näkyi ainakin kauas, missä pikkuneiti kulki. :D Pirteän (ja näkyvän!) värin lisäksi tässä hyvänä puolena oli tämä slim-malli, joka istui meidän neidille mainiosti.

---



Kirpparilta bongatut persoonalliset shortsit olivat myös runsaasti käytössä etenkin loppukesästä (koska äiti oli unohtanut näiden olemassaolon...). Nämä ovat kyllä älyttömän söpöt ja menevät meillä varmaan sisähousuina vielä syksylläkin.

---



Tämä leopardikuvioinen tunika on oikeasti mekko. Kokolapussa lukee 74, mutta meidän kapoiselle ja pitkälle tytölle tämä oli aivan loistava pitkänmallinen paita mekon sijaan. Ja hyvin siis mahtui päälle, vaikka muuten käytössä onkin koko 86. Usein puin tämän juuri noiden kuvassa olevien valkoisten caprien kanssa, joka oli aika loistava yhdistelmä. :)

---



Sinivalkoinen Hello Kitty -mekko on käytettynä ostettu vaatekassillisessa ja se on suoraan sanottuna jo aika kulunut ja haalistunut. Silti se päätyi meillä kotipihalla telmiessä aika usein päälle! Se oli vaan jotenkin niin sopivan mallinen ja pituinen - ja sopi sekä leggingsien kanssa että ilman, joten oli helppo lisätä/vähentää vaatetta kelien muuttuessa. Toinenkin tämänmallinen mekko vaatekaappiin olisi ollut ehdottoman hyvä lisä!

---



Viileämpiä kelejä tänä kesänä riitti ja pitkähihaisia, pitkiä housuja ja jopa ulkovaatteita oli aika paljon myös käytössä. Haluan pitää tämän postauksen kuitenkin kesäisenä, joten jätän ne pääosin tästä bloggauksesta pois. Pakko nostaa esille kuitenkin nämä ihanat kukkaleggingsit, jotka ovat ehdottomasti olleet meidän tämän kesän käytetyimmät! Ja se näkyy jo kankaassa. :D

---

Lisäksi kesäkenkinä meillä käytössä oli kahdet sandaalit, jotka useimmissa yllä olevista kuvista näkyvätkin. Toki tennareita ja ensiaskelkenkiäkin käytettiin kesällä, mutta hellekeleillä sandaalit olivat kyllä korvaamattomat.

Ajattelin että pärjätään yksillä sandaaleilla (jotka itse asiassa ostettiin alunperin kesäjuhlia varten), mutta saatiin äidiltäni toisetkin sandaalit lahjaksi. Ja ihan hyvä oli näiden kaksien sandaaleiden yhdistelmä. Umpikärkisissä pystyi pitämään sukkaakin tarvittaessa; avokärkiset puolestaan olivat omiaan kaikkein helteisimmillä keleillä. Hyvä yhdistelmä kaiken kaikkiaan - ei niillä yksillä ehkä olisi pärjättykään...


Seuraa Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovinissa.

2 kommenttia:

  1. Heippa! Löysin juuri blogisi ja se vaikuttaa erittäin kivalta! :) olisiko mahdollista että tekisit toivepostauksen Meean vaatekaapin sisällöstä, lastenhuoneen sisustuksesta ja voisitko myös joskus kokeilla päivä kuvina -postausta. Olisi myös kivaa saada tietää Meean välikausi vaatetuksesta, kengistä, asusteista yms kun itselläni on lähes samanikäinen lapsi! :) Meea on hyvin suloinen tyttö! Mukavaa viikonloppua teille! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos - ja tervetuloa seuraamaan! :)
      Ehdottamasi aiheet kuulostavat oikein hyviltä! Lastenhuoneen sisustuksesta itse asiassa yksi postaus jo onkin keväältä; ihan hirveästi ei ole sisustus vielä tuosta muuttunut: http://pirppunen.blogspot.fi/2015/05/lastenhuone-valmis.html
      Vk-vaatetuksesta on myös tulossa postausta, kunhan vaan ehtisin kuvaamaan tähän mennessä hankitut vaatteet - selkiyttäisi varmaan itseäkin, että mitähän vielä tarvitsee hommata lisää. :)
      Mukavaa viikonloppua! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!